Wielkanocne pasztety z drobiu

Drukuj
 

Na świątecznym stole rzecz jasna muszą się pojawić wędliny. Powinny być jak najbardziej różnorodne. Warto wypróbować  pasztety drobiowe w plastrach ze smakowitymi dodatkami.

Tuż przed Wielkanocą firma Drosed wprowadziła do oferty nowe propozycje: Pasztet z gęsi, Pasztet Francuski z pieprzem zielonym, Pasztet Rosyjski i Pasztet Węgierski.

 

(Pasztet, fot. Drosed)

Wśród nowych propozycji każdy znajdzie coś dla siebie: Pasztet z gęsi to propozycja dla miłośników tradycyjnej polskiej kuchni. Pasztet węgierski wzbogacony jest w pikantne przyprawy. Pasztet Francuski z zielonym pieprzem łączy w sobie smak kurzej wątróbki oraz aromatycznych przypraw, zaś Pasztet Rosyjski smakuje zupełnie jak domowy.

Pozostaw komentarz


bardzo słabasłabadostatecznadobrabardzo dobra (3 głosów, ocena: 4,30 / 5)
Loading ... Loading ...

Ostatnio dodane

Rozgrzewający deser na jesienno-zimowe „spadki”
Druga połowa roku to okres spadków. Spadają liście,...
W walce o odporność, jedz bakalie!
Wystarczy spożywać dziennie 3-7 orzechów włoskich, 5-8 migdałów...
Klasyka śniadania – kawa zbożowa
Smaczne i pełnowartościowe śniadanie to podstawa udanego dnia....
Idealne smakołyki na wakacyjny piknik!
Z roku na rok pikniki cieszą się coraz większą popularnością....

Kalendarz

Grudzień 2019
pon wt śr czw pt sob nie
« Cze    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031