
Przygotowując się do Świąt Bożego Narodzenia sklepy zasypują nas wszelkiego rodzaju promocjami. Jednakże przygotowując potrawy na święta warto postawić na niepowtarzalny smak oraz jakość produktów.
By uniknąć rozczarowania kupując np. mięso czy też pierogi warto szukać produktów oznaczonych certyfikatem „Doceń polskie”. Żywność oznaczona w ten sposób to produkty spełniające europejskie normy oraz gwarantujące najwyższą jakość wyrobów. Warto podkreślić, że certyfikat ten przyznawany jest przez m.in. Fundację Klubu Szefów Kuchni, Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, czy wspomniane już Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP. Honorowy patronat nad przedsięwzięciem sprawuje Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

Mięso na świąteczny stół, wybierz certyfikat - Doceń polskie

Wybieraj produkty z certyfikatem - Doceń polskie