
Prażona cebulka to chrupiący dodatek do dań ciepłych, sałatek, kanapek oraz potraw z grilla. Gotowa do bezpośredniego spożycia stanowi, wygodną w użyciu alternatywę dla cebuli przygotowywanej w domu.
Samodzielne przygotowanie uprażonej cebuli jest czasochłonne i kłopotliwe. Konieczność smażenia na głębokim tłuszczu powoduje, że po uprażeniu ma ona wyraźny jego posmak. Cebulka prażona Appetita nie wymaga krojenia, co pozwala zaoszczędzić czas przy przygotowywaniu posiłków ani smażenia, które pozostawia nieprzyjemny zapach w kuchni. Posiada naturalny aromat i nie ma posmaku tłuszczu.

(Prażona cebulka Appetita)
Cebulka prażona Appetita jest uniwersalna. Dodaje się ją zarówno do mięs, ryb, farszów, ziemniaków jak i hot-dogów, pizzy, zapiekanek oraz potraw z grilla. Można posypać nią kanapki, tosty, domowe pierogi, kopytka i kluski śląskie, a także doprawić marynaty oraz sosy. Idealnie komponuje się z puszystym puree ziemniaczanym, zapiekankami mięsnymi lub warzywnymi oraz farszami z kapusty. Nowa Cebulka prażona Appetita to smaczny i chrupiący dodatek, który urozmaici każde danie.
Produkt jest gotowy do bezpośredniego spożycia i nie zawiera konserwantów. Nowoczesne opakowanie pozwala na długo zachować jego świeżość. Dodatkowo na odwrocie torebki znajduje się przepis z wykorzystaniem prażonej cebulki i ciekawostka na jej temat.