Pasztet drobiowy dla smakoszy

Któż z nas nie tęskni za smakami z dzieciństwa? Domowy pasztet zawsze był pachnący i świetnie przyprawiony, z apetyczną brązową skórką. Nowa propozycja na polskich stołach świetnie oddaje ten zapomniany przez wielu smak.

Pasztet Sarmacki firmy Drosed wytwarzany jest wyłącznie z wyselekcjonowanych składników pochodzących od sprawdzonych dostawców. Warto przy tym wspomnieć, że produkowany jest w ekologicznie czystym regionie Podlasia i pakowany próżniowo. Dzięki temu na długo zachowuje świeżość.

sarmacki2

(Pasztet Sarmacki, fot. Drosed)

Pasztet Sarmacki najlepiej smakuje z marynowanymi grzybami i żurawiną, oraz pełnoziarnistym pieczywem. Warto też zwrócić uwagę na jego atrakcyjny kształt, nawiązujący do staropolskich tradycji.

 

Leave a Reply