Fondue na chłodne, jesienne wieczory

Wieczór spędzony w gronie bliskich przy aromatycznym fondue to jeden z lepszych pomysłów na jesienną melancholię. Ogień pod garnkiem, kilka gatunków sera, trochę wina i trzy ruchy młynkiem do pieprzu – tak powstaje wspaniała, podnosząca na duchu potrawa, rodem z pięknej Szwajcarii. Miłośnicy słodkości mogą śmiało zamienić ser na gęstą czekoladę.

msc na zajawke

fondue Myin, MSC, 99.90 zł

Zestaw do fondue serowego. W zestawie znajduje się garnuszek, stalowa podstawka z miejscem na świeczkę typu tealight, oraz cztery widelczyki w kolorach czerwonym

 

bodum

fondue Myin, Bodum, 598zł.

 

 

Zestaw do fondue ze stali nierdzewnej. Można wykorzystać go do zrobienia fondue serowego, mięsnego oraz, dzięki dodatkowemu, szklanemu wkładowi, także czekoladowego.  W zestawie znajdują się: garnek, pokrywa, podstawa wraz z palnikiem, szklany wkład do czekoladowego fondue, pierścień z nacięciami będący stabilnym oparciem dla widelczyków, sześć, ponumerowanych widelczyków, oraz pojemnik z pastą do palnika.

 

 

 

 

sagaform

fondue Myin, Sagaform, 79.90 zł

 

 

Ceramiczne naczynie do czekoladowego fondue z 4 widelczykami, wykonanymi ze stali szlachetnej.

 

 

 

msc

fondue Myin, MSC, 69.90 zł

 

 

 

Stylowy, doskonale wykonany zestaw do przygotowywania fondue czekoladowego. W skład zestawu wchodzą: miseczka do roztapiania czekolady, cztery widelczyki oraz podgrzewacz z miejscem na świeczkę typu tea-light.

 

 

 

 

menu

fondue Myin, Menu, 253 zł

 

 

 

Piękne, eleganckie naczynie do czekoladowego fondue. Doskonały pomysł na wysmakowany, dizajnerski prezent.

 

 

 

 

silit

fondue Myin, Silit, 789 zł

 

 

 

Zestaw do fondue dla 6 osób, wykonany z unikalnego, nie zawierającego niklu, antybakteryjnego, materiału Silargan.  Przystosowany do przyrządzenia każdego typu founde. W komplecie 6 widelców. Zestaw wyposażony w podstawę z palnikiem oraz pokrywkę zabezpieczającą. wykonane z ceramiki, do której nie przywierają potrawy. Szybko się rozgrzewa i długo utrzymuje temperaturę.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply