Wielkanocne pasztety z drobiu

Na świątecznym stole rzecz jasna muszą się pojawić wędliny. Powinny być jak najbardziej różnorodne. Warto wypróbować  pasztety drobiowe w plastrach ze smakowitymi dodatkami.

Tuż przed Wielkanocą firma Drosed wprowadziła do oferty nowe propozycje: Pasztet z gęsi, Pasztet Francuski z pieprzem zielonym, Pasztet Rosyjski i Pasztet Węgierski.

 

pasztet

(Pasztet, fot. Drosed)

Wśród nowych propozycji każdy znajdzie coś dla siebie: Pasztet z gęsi to propozycja dla miłośników tradycyjnej polskiej kuchni. Pasztet węgierski wzbogacony jest w pikantne przyprawy. Pasztet Francuski z zielonym pieprzem łączy w sobie smak kurzej wątróbki oraz aromatycznych przypraw, zaś Pasztet Rosyjski smakuje zupełnie jak domowy.

Leave a Reply